Ja, det er faktisk så slemt…

Naturen er jo forhelvede vores alle sammens.


Naturen er vores alle sammens, og derfor skal du fandme behandle den ordenligt.

Da min far er biolog, har min barndom båret præg af, at man behandler naturen og miljøet ordenligt. Du smider fandme dit lorteskrald i skraldespanden og du slukker for varmen, hvis du åbner et vindue. Du lukker køleskabet, når du er færdig med at bruge det, og du genbruger så meget som muligt. Det har derfor nok altid ligget latent i mig, men først for alvor gået i udbrud de seneste par år.

Det er nok også derfor jeg er hoppet total på Elon Musk bølgen med elektroniske biler og bæredygtig energi. Jeg er nede med vindmøller og fuck madspild. Fenomænet deleøkonomi er fantastisk, fordi vi formår at udnytte alt det vi i forvejen har. Jeg er høj på det.

Jeg er i skrivende stund midt i min frokost som er 100% vegansk. På det sidste har jeg forsøgt at skære ned på kødet, fordi produktionen er så pisse dårligt for miljøet.

Heldigvis er jeg ikke den eneste som har miljøet på hovedet! SE Energi og Klima er gået sammen med den altid morsomme Magnus Millang om en super sjov miniserie som skal gøre danskerne mere bevidste omkring, hvad fanden vi gør ved klimaet/naturen/miljøet. Potato/potato. Hvis du bliver forelsket i Magnus Millang og afsnit 1, kan du se også se afsnit 2 og 3 af#WTFgørvimedklimaet.

Det er fandme vigtigt at vi tager os af miljøet! Os alle sammen.


Indlægget er sponsoreret af Syd Energi

hqdefault

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dét har jeg i min kamerataske